dijous, 16 de desembre del 2010

INVENCIÓ DE L'ESCRIPTURA. JEROGLÍFICS

El dijous dia 16 de desembre van venir alguns alumnes de primer d'ESO de d’Institut Guillem de Berguedà a ensenyar-nos a fer jeroglífics.
Ells, a la classe d'història de les religions amb la professora Núria Planas van aprendre a fer jeroglífics (els jeroglífics van ser un sistema d'escriptura inventat i utilitzat pels antics egipcis per a comunicar-se). Nosaltres a través de la professora Dolors Santandreu, que ens ajuda amb el nostre projecte d'història, ens vam assabentar del seu treball i els vam demanar si podrien venir a la nostra escola i ensenyar-nos a fer jeroglífics.
Van portar tot el material: uns papers amb totes les lletres de l'abecedari i al darrere el seu corresponent ideograma. Ens vam repartir en grups de quatre i en un full en blanc vam escriure el nostre nom i després vam haver de buscar cada una de les lletres i el seu corresponent ideograma, després vam enganxar-los a sota del nostre nom i vam pintar els dibuixos.
Va ser una experiència molt maca i divertida, ens va agradar molt treballar amb els alumnes de l’institut i ens va fer molta pena quan van marxar, però això sí, ens han promès que tornaran a ensenyar-nos moltes més coses. Des d'aquí us donem les gràcies per la vostra ajuda.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada